Hurra för snällhet

28.04.2015 kl. 19:09

Efter allt mitt traskande idag blev jag super glad när jag kom hem och såg att sonens dagiskompis mamma hade lämnat en kasse med graviditetsgrejd åt mig som hon inte längre behöver. Det bästa var stödbältet från apoteket. Magen putar ju mest bara nu men jag känner att si-leden nog redan blivit påverkad av hormonerna. Rådgivningen sa också att jag ska börja tidigt med stödbälte den här gången så det passade så perfekt idag.

Jag spännde på det och ryggen slappna av direkt. Ångrar riktigt att jag inte skaffade ett förra gången. Hade ett ryggstöd men det var inte specifikt för graviditet och nu inser jag att det ju nog är skillnad. Dessutom låg det också en tunn graviditetsjacka i påsen. Den passade förvånansvärt bra på de flesta ställen trots att det är en hel del storleksskillnad mellan oss (till hennes fördel). Vilken tur att man har snälla bekanta!

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more