Gnällinlägg från hormonmonstret

28.04.2015 kl. 08:44

Vid slutet av förra graviditeten så hittade jag en massa trevliga graviditetsklädesmärken som jag ändå aldrig shoppade av när de då inte var någon större idé. Jag tänkte ändå att det är trevligt "sen nästa gång".

Nå nu har Sokos helt slutat med barnavdelning så jag antar att det inte heller finns graviditetskläder. Stockmann har också slutat med graviditetskläder, Lindex som tidigare inte hade graviditetskläder har nu tagit in det i sortimentet men endast i webbshoppen. HM har EN mammaavdelning i centrum där utbudet bestod av ett fyrtiotal graviditetsjeans i storlek 34-36.

Tack nu så helvete. Så går det för att man försöker handla i en stenfotsaffär. Bebés i kampen har ett bra urval men just min storlek råkade vara slut. Love2wait verkar ha en massa fina byxor men under förra graviditeten köpte jag ett par som var så jäkla obekväma och dessutom dyra att jag vägrar shoppa det märket igen.

Visserligen ett enormt i-landsproblem men ska det vara så mycket begärt att man ska få pröva jeansen live? Beställde sen hem ett par jeans från HM med långa tänder. Det är nämligen HMs modeller jag gillar mest men jag orkar ändå inte börja ta mig till östra centrum. Jag skulle bara helst haft ett par bekväma (tjockare) jeans till morgondagens jobbtur.

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more