Stugtankar

23.04.2015 kl. 09:28

Medan jag ömsom vill spy i buskarna funderar jag också på det uppkommande stugbygget. Det skulle göras avloppsplaneringar och det ena med det femte innan den här veckan. Helst av allt hade vi velat göra så miljövänligalösningar som möjligt, men det har nog varit en liten uppförsbacke. Byggubbar är inte de mest gröntorienterade om man säger så. Till exempel tyckte de flesta att våra gäster inte skulle kunna använda en förbrännande toalett. Inte ens fast vi hittade en modell som på badrumssidan precis ser ut som en vanlig toa, komplett med vatten också för spolningar. Förstår inte helt vad som är det svåra...

Nåja, roligare är det att planera köket fast vi inte helt är där ännu. Det är säkert tio månader tills köket ska in men planera kan man ju för allt i världen. I Glorian Koti hittade jag min inspirationsbild. De gula skåpena på bilden skulle jag däremot nog byta ut mot blek ljusblåa, men konceptet är åt rätt håll.

Bilden hittade jag i ett färskt nummer men här från Pinterest. Vi har en liknande kran hemma och vill definitivt ha en hög kran också till lande.

Den här bilden är för Country för mig i sin helhet, men gillar känslan.

Det här köket gillar jag ganska mycket, speciellt golvet. Jag vill ha plankgolv i hela huset, kanske i aningen gråare nyans.


Minus gardinerna så är det här också något jag gillar, speciellt de luftiga vitrinskåpen och tallrikshyllan.

Lustigt hur man direkt kan se att den översta bilden är finsk, kanske det iroiniskt nog är mängden färg. Den sista danska bildens skåp är nog de som till modellen är närmast min egen vision. Men jag gillar element i varje. Alla bilder från min Pinterest-mood board.

Kommentarer (1)
Skriv siffran 3 med bokstäver:
Gaah, det här ville jag ju också tala om! Var så hungrig att jag inte kunde tänka klart!
Jessi23.04.15 kl. 12:37
Jo de va lite fail att vi fick vänta så länge på maten, var hungrig sen ännu hela kvällen. Vi får ta en annan träff!
23.04.15 21:05

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more