Hmmm

22.04.2015 kl. 13:12

Förra inlägget var meningen att det skulle vara ett "ladidaa" kommer att ha en skön sommar liknande inlägg men någonstans i mitten tog tydligen mina preggohormoner över och öste ovett över folk som frågar mig om min gradu.

Jag vet inte helt varifrån det kom, kanske för att jag de senaste dagarna har fått så många frågor om hur det går för min gradu. Det som jag ville säga med det var att det är liksom ingen fara med min gradu. Den kommer att bli klar, och i tid. Men absolut inte i förtid för det ser jag liksom ingen orsak till.

I övrigt tänker jag hänga försommaren på simstadion samtidigt som jag skriver på gradun och freelancar. Sen kommer jag att slita ut mitt hår i sex veckor när Kisen har sommarsemester men det är en annan femma.

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more