Invaliden

21.04.2015 kl. 20:30
Känner mig som en såndär svag kvinna från 1800-talet när mina krafter tryter ren klockan åtta på kvällen. Mår så illa hela tiden, igår konstaterade jag att jag lika gärna kan lägga mig och det gjorde jag nån gång före nio. Skönare att ligga nerbäddad liksom. Nu la jag mig ännu tidigare ikväll, bort med alla kläder som spänner, fram med olika smörjor och sen mellan lakanen. Igår intalade jag mig att jag skulle se på nån film ännu med Nicke från ipadden men somnade innan jag Muse föreslå det. Oh well.
Kommentarer (3)
uuuuuj. kommer så ihåg hur jag mådde hela hösten. Bläbläblä. Som tur går det ju nog över. Kämpa kämpa!
Hanna22.04.15 kl. 20:03
Fast sen då illamående går över så börjar väl andra krämporna då, foglossing, sammandragningar och allmänt gravidobekvämhet... hehe...
Hanna22.04.15 kl. 20:04
Det är allt jag tänker på om jag har obekvämt, snart blir det massor värre tänker min inre pessimist. :D Okej andra trimestern låtsas väl vara helt okej men jag har obekvämt med magen ren nu, alltså på riktigt e de int så obekvämt (för jag minns nog ännu hur slutet var förra gången) men inte är det liksom skönt nu. Jag är verkligen inte en sån kvinna som utrålar skönhet under graviditeten :D
23.04.15 09:27
"Olika smörjor", jojo ;)
Jessi23.04.15 kl. 12:36
Lol! Smörjer verkligen in mig från topp till tå i ganska många krämer just nu men EN är förstås nummer ett. Ska nog blogga om den när jag har använt den en stund, never fear!
23.04.15 21:05

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more