The preggo-blogg is back

20.04.2015 kl. 15:14

De som följer mig på instagram torde veta att katten är på bordet, eller magen i vädret, hur man nu vill se det. Jag tycker det är super synligt ren nu men andra märker kanske inte lika mycket, beroende på klädval. Lite nervös är jag eftersom det var lite rusning till rådgivningen så alla checkar blev i sista minuten så att säga. Till exempel har vi det första ultraljudet först nästa vecka, men vi var på tidigt ultra ljud för några veckor sen privat så vi vet att åtminstone det som gick att utlösa är okej. (inge utomkvädeshavandeskap, tacka gud bara ett foster och så vidare).

Egentligen hade jag tänkt vänta tills efter ultraljudet med att berätta offentligt men dels tycker jag att det syns så mycket och dels så mår jag så förfärligt illa. Magen putar men vågen visar minus. (det senare iof mer än okej med tanke på utgångsläget men jobbigt att må illa ändå). Om illamåendet följer samma mönster som med Kisen så har jag ännu några veckor redigt in i andra trimestern med illamående. Hurra.

Jag är förstås mycket glad, eller så mycket energi man nu kan sammankalla när precis varje lukt framkallar kväljningar. Jag har skrivit lite dagbok från början av graviditeten till vecka elva som jag säkert kommer att lägga upp senast efter UL.

Edit: här är en kortare vecka för vecka från förra graviditeten

Förra gångens avslöjande, tydligen kommer det att vara ultra nästan samma tillfälle 12+0 är på lördagen den här gången om jag inte minns fel.  Mera inlägg från förra graviditeten finns under kategorin graviditet. Välkommen med på en ny resa, håll tummarna för att allt ska gå bra!

Kommentarer (1)
Grattis! Vad roligt med en tvåa :) Hoppas du börjar må bättre!
Karin21.04.15 kl. 22:30
Tack, jag är lite pessimistisk över att de ska gå om på en stund men jag hoppas jag har fel!
22.04.15 12:48

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more