Flytt av blogg?

15.04.2015 kl. 18:52

KSF köper Ratata och det gör mig lite fundersam. Å ena sidan ser jag framemot att Ratata aktiveras igen* men precis som Basse skriver har jag ingen större lust att producera gratis innehåll åt KSF.

Så länge det var frivilligbasis hade jag inget emot att det kom reklam på min blogg men nu är jag lite fundersam. Jag tror att jag ännu väntar lite med mitt beslut men stay tuned som det heter.

Tja, jag vet inte. En är ju ingen mega bloggerska heller så vet inte om jag orkar börja flytta. Mobilbloggande saknar jag nog verkligen så vi får se åt vilket håll utveklingen av ratata går.

 

*och folk som jobbar här får betalt.

Kommentarer (1)
Hej Jooles! Varken du eller någon annan ratatait kommer att producera gratis innehåll åt KSF Media, det är tråkigt att ni väljer att lyssna på Basse som pratar i nattmössan! Användarvillkoren är samma som tidigare. Dock finns det möjlighet till samarbeten med KSF Media ifall någon bloggare är intresserad. Som innehållsansvarig har jag själv varit med på möten och vi har varit väldigt noga med att det är Ratatas egna eldsjälar som tar över. KSF Media sköter praktiska saker och finansierar, Ratataiterna sköter innehållet!
Nanó15.04.15 kl. 19:26
Användarvillkoren är säkert samma och jag tvivlar inte på ratata kommer att få mera kraft av extern finansiering och nya tag men samtidigt så fanns det ju en orsak att jag valde ratata som portal när jag började blogga. Jag känner att det ändå inte är helt samma sak nu och har funderat på portalen sedan sammarbetet med blogimedia inleddes. Men jag har hittills trivts här.
15.04.15 21:43

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more