Läsa böcker åt barn

30.03.2015 kl. 15:03

Hela tiden skrivs det artiklar om hur det blir domedag om man inte läser åt sina barn. Helst ska man börja direkt. Kisen har alltid varit intresserad av musik så vi har sjungit mycket men böcker, det kunde han nog tyvärr inte bry sig mindre i.

Oftast om man kommer med en bok så nappar han tag i den och slänger iväg den. Möjligen kan han bläddra själv. Men nu efter dagisstarten när han inte får välja själv och är tvungen att lyssna på sagor ibland så har det sakta skett en förändring. Den senaste månaden har jag fått läsa en muminbok åt honom ett par gånger och även andra har rapporterat att han suttit stilla för saga. Tänkte ta mig till bibban och låna lite böcker som passar en tvååring och se om vi kan köra hårt nu när vi har flyt.

Annars är man ju en Dålig Mamma och barnet blir en ligist, har jag förstått.

Kommentarer (0)
Skriv siffran 4 med bokstäver:

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more