Inte min dag

30.03.2015 kl. 13:53

Först och främst så gillar jag inte övergången till sommartid, eller mer specifikt att svänga klockan av och an. I en månadstid har vi haft jätte bra morgonrutiner med Kisen, vaknat bra tid och vi hade äntligen fått morgonmålet att rulla. Så kommer sommartiden ställer till så att han inte vaknar av sig själv på morgonen utan det blir bråttom på morgonen.

Jag hinner just och just få dörren låst bakom oss och sen måste vi spurta till dagis. Eftersom det är dåligt väder måste vi ta oss en gallonklädsbrottningsmatch i dagistamburen. Känns som en av de där vitserna om hur man ska förbereda sig på att bli förälder genom att försöka klä på en bläckfisk eller hur det var.

Nåja, nästa stycke innehåller allmänt lidande och stress och när jag blåfrusen och genomblöt (mina vintertennaren var tydligen inte slasktåliga) äntligen sitter på spåran för att åka hem och fröjdas med min gradu så inser jag att jag inte har nyckeln vare sig i väskan eller i rocken. Får kasta mig av spårvagnen och bli ännu lite blötare och ännu lite mer kall på vägen till föräldrarna och reservnyckeln. Bara för att komma hem och inse att jag satt nycklarna i bakfickan på morgonen för att jag av nån anledning tyckte att det var logiskt just då...

Hälften av dagen kvar ännu...

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more