Snowday

25.03.2015 kl. 12:10

Idag tar vi en snowday med Kisen. Plötsligt på morgonen tyckte lilla pojken att allt var fel i världen. Han ville helst sitta i famnen eller så satt han och lekte med sina klossar medan tårarna rann ner för kinderna. Jag kände inte för att tvinga honom till dagis (fast han normalt trivs där riktigt bra) så vi blev hemma.

Jag borde gräva ner mig på arkivet men som tur kunde jag komma överens med min mamma att hon vaktar Kisen några timmar på fredag så hoppas jag att jag imorgon och i övermorgon får samlat tillräckligt med material så att jag effektivt kan skriva ihop något till nästa veckas deadline.

Hanna hade en massa bra tips för aktiviteter med två-åringar, jag tror nog att vi ska läta rätt på ett modellera-kit i alla fall. Vi försökte rita idag, men som vanligt var Kisen mer intresserad av att ta av och sätta på korkarna... Sen blev det gråt igen. Mer inomhusidéer är alltid bra. Annars gick vi till fölisön förra fredagen och det var ganska roligt bara att gå omkring och busa i terrängen, men just idag när det snöar, känner jag att en utegång blir tillräckligt!

Kommentarer (1)
Du måste skaffa sådan kritor utan kork :) Och testa målabok. Det gillar O. Bilar och grejer att klotta på. Dessutom har vår färgbok tarror i som bonus att klistra på papper eller annanstans.
Hanna30.03.15 kl. 14:27
Jag blev faktiskt inspirerad av er och gick till vår suomalainen kirjakauppa för att kolla om de skulle ha moddelera men sen tänkte jag att jag vill kolla om Tiger settet finns kvar, bara modellera kan bli lite risk för ätfest! Så jag köpte nya kritor och en målarbok, jag tyckte det var jätte roligt! C ville helst bara sätta kritorna tillbaka i sitt fodral. Jag måst förbereda nästa pyssel så att det är bara papper och kritor och sen kanske hitta någo organiseringspyssel åt honom om det nu är det enda som lockar :D
30.03.15 14:56

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more