Fiskfobi

11.03.2015 kl. 22:41
Igår natt hade jag så svårt att sova, främst för att Kisen vaknade med en timmes mellanrum av nån envis nattmara och efter andra varvet fick jag inte mer sömn. Jag började Tänka. På stora saker, på planer etc etc. Av erfarenhet vet jag att det då är bäst att distrahera mig då jag började surfa på nätet. Sen började de vara ont om material, minns aldrig de där smarta artiklarna just på natten utan det blir ofta typ reddit front page. I natt såg jag på en gif där en grouper fish äter en haj och min fiskfobi blev utvidgad. Jag hade glatt kunnat leva ut min tid här på jorden utan att veta att sådana fiskar existerar. Det är paradoxalt att jag älskar att simma och snorkla men är så rädd för allt under ytan. De flesta fiskar ger mig panik, även vissa färggranna små fiskar. Vi ska inte ens gå in på rockor, rockfish eller simmande huggormar. Nope, nope, nope. Kan inte ens säga att en bra fisk är en död fisk för jag är inte så förtjust i tillagad heller. En bra fisk är kanske en rå fisk, serverad över ris. Den får nog gärna vara död ändå när jag tänker efter.
Kommentarer (1)
Du vet att jag delar din fiskfobi och nu resulterade detta inlägg i att jag googlade grouper fish...BUT WHY! Jag är så lätlurad :)
helleke15.03.15 kl. 19:08
:D sorry. Hehe.
16.03.15 11:19

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more