Seg måndag

09.03.2015 kl. 13:42

Idag är en riktig seg dag, men jag klappar mig själv på axeln för att jag tog mig till uni för min tyska lektion. Det hade jag faktiskt inte alls lust med, men gjorde det ändå. Tyska pronomen, det gillar jag faktiskt inte alls, in genom ena örat och ut genom andra. Men annars gillar jag tyska, läset tyska för att få mera studiepoäng men också förstås för att kunna turista mer i Österrike. Vi drömmer om en kort resa dit i sommar med våra finnairpoäng, men får se hur det går.

Nu sitter jag i uni för att få lite feedback för CV skrivande och sen ska jag sega här till klockan fyra då uppsatsklinken ska få förslakta min semiuppsats. Jag är så mitt i dimman, hoppas jag ens lite börjar ana kustlinjen efter idag. Totalslakt sen på onsdag men ännu kan man (tyvärr) ännu ändra på de här kapitlen. Har skrivit en tredjedel nu på ett ungefär.

Från och med imorgon är det bara att ta sig tillbaka till arkiven och börja slava igen med källmaterialet. Något som jag inte ser så mycket framemot... Ja, det var väl nog med kallprat!

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more