Material Mom

04.03.2015 kl. 09:16

Lite genomgång av de senaste produkterna som vi skaffat.

Efter en halv vecka av badande i diverse pölar (sonen inte jag) kan jag konstatera att jag är jätte nöjd med valet av tähti jonathan till mellansäsongs halaren (overall) till Kisen. Ytan verkar tillräckligt avstötande för att det mesta smutset inte ska fastna, på reiman verkade det på något sätt fastna i ytskicktet... Hittills har den också varit vattentät, men det avtar ju på alla kläder efter en tid.

Det är vattenfestival i parken varje dag så dagis har klätt på regnkläder, Kisen har en begangnad Reima-rock och ett par nya HM gallonbyxor. Är speciellt nöjd med HM byxorna för de verkar rejäla och bra. Inget fel på reiman, speciellt när jag betalade 3 euro för den på Emmaus.

På grund av det här klåttet ville jag skaffa ett sittunderlag för att skydda bugaboon, även om den är svart så vill jag inte hamna klura ut hur tyget ska tvättas... Eftersom den är rätt underlig form så verkade endast bugaboos eget skydd (förstås) passa så vi fick punga ut men en ordentlig slant... Vi valde en glad orange färg som vi tyckte skulle pigga upp. Sonen fick raserianfall när han såg vad vi försökte göra med hans vagn... Han försökte slita bort underlaget och kastade sig på golvet. I morse verkade han ha glömt det hela så får se.

Sen var det namnlapparna från Namebubbles, som jag valde för att jag älskade deras design, så snygga. Tyvärr lossnar klistermärkena titt som tätt. Om den inhemska konkurrenten Tarramonsteri hade jag hört att de är svåra att plocka bort, nå dessa verkar motsatsen. Annars stör det ju inte så mycket men blir dyrt i längden. Hade också beställt märken som man stryker på, dessa har jag inte använt lika mycket eftersom det är mer jobb men de som jag har strykt dit har inte lossnat. Bleknat nog men det räknar jag med att såna som man stryker på gör. De tarror som inte lossnat ser lika nya ut som när jag satte dit dom.

Mest förvånad är jag över hur mycket man måste sätta namn på. I min naiva lilla bubbla tänkte jag att eftersom jag beställde två fulla paket att det skulle räcka tills skolan typ, har ren använt över hälften. Har visserligen märkt båda skorna i ett par och båda vantarna osv.

Summa sumarum,är helt nöjd med införskaffningarna för vårsäsongen. Snart måst man också skaffa vårskor antar jag, om det har jag ingen aning så om du har tips för bra vattentåliga skor för en dagispojke, let me know!

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more