Ekofastan hittills

02.03.2015 kl. 19:57

Hittills tycker jag att det går ganska bra faktiskt. Det känns lättare att låta bli bullan för att man har en solid "orsak". Förutom pappas födelsedagskaka åt jag bara lite lakrits på lördag och en bit bulla vid ett större kaffekalas vilket jag tycker är helt bra saldo på två veckor, även om jag nog nu tänker vara ännu strängare.

Jag fuskade också lite med kött när vi var hos mina föräldrar eftersom de planerat och fixat , men annars har vi hemma kört kyckling, fisk eller helt vegetariskt.

Simmandet har jag också fixat, faktiskt två gånger per vecka. Börjar småningom också märkas på vågen, inte så dramatiskt ännu men lite grann. Skulle vara ännu mer om inte jag hade gått upp lite vid julen. Oh well.

Så summa sumarum är jag ganska nöjd just nu och peppad att forsätta den sista månaden. Just nu är det jätte körigt med gradu och tent, och idag blev det faktiskt en hamburgare till middag. Dock inte med rött kött och ingen limu eller franskisar så jag inbillar mig att det var helt ok. Klarade inte av att laga mat eftersom jag VE OCH FASA plötsligt insåg att jag lånat fel tentbok. Kallsvetten och paniken när all revisionstid går till att pränta nytt material. På tal om det, jag ska sluta prokrastinera och gå tillbaka till mikrohistoria...

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more