Kreativitet

23.02.2015 kl. 20:05

Jag var kanske lite mer än lovligt kreativ i tenten idag, så får se om det blev ihopskrapat ett godkännt... Note to self, det räckte inte att veta att denn, dass och wiel binder samman huvud- och bimening, man måste liksom också kunna göra det i praktiken.

Sen får jag sätta in en extra växel när det gäller tentandet, har fyra böcker att läsa på en vecka för att tenta undan lite till studiepoäng.Dessutom borde jag skärpa mig med gradun, har skrivit kanske 10 sidor och de andra närmare 40, jag ska nog också vara uppe i 40ish vid nästa presentation om två veckor så nu gäller det nog att börja skärpa sig ordentligt...

Nicke börjar nytt jobb om en vecka så sen måste jag också ta över förandet och lämnandet på dagis. Förstås kunde ju Kisen ha lite längre dagar men det känns onödigt att de ska börja allt för tidigt i alla fall. Men får kanske lov att börja hämta honom lite senare för att hinna få allt gjort. Jag som just vant mig vid att ha en hemmaman som sköter hela ruljansen.

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more