Ekofasta

18.02.2015 kl. 14:17

I år tänker jag utmana mig själv och fasta, jag tänkte ändå köra med den moderna versionen ekofasta. Så framt till påsken (fjärde april) tänkte jag försöka leva lite mer ekologiskt och lättare. Det betyder för mig:

- mindre kött

- mindre vin (Noooooooo)

- mera apostlahästar

- inget godis

- simma en gång i veckan

Så där på ett ungefär. Fastan kör igång idag men jag har avtalat tapas och bio med min pappa så lite vin tänker jag ändå dricka ikväll.

Kommentarer (1)
Låter bra! Men varför är det eko att simma?!
Hanna02.03.15 kl. 12:36
nja, det faller nog mera under fasta delen! Fast ett hälsosammare leverne är ju sen i slutändan eko för om du är hälsosammare så blir du ju mindre sjuk och t.ex. just mediciner är ju en jätte stor påfrestan på miljön. När man sen rör på sig mera så gör man ju också klokare val som mindre chips i soffan. Sen är säkert springning mer eko än just simmning i simhall, men nån måtta måst det ju vara!
02.03.15 19:57

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more