Fortsatt prokrastinering

12.02.2015 kl. 19:55

Jag gör allt och ingenting, mest ingenting just nu känns det som. Ändå är det liksom bråttom hela tiden, mest väl för att jag inte gör något som jag borde. Som den där gradun, börjar nu förstå varför folk alltid jomar om den.

Så där i princip så är det inte så farligt jobbigt, mest jobbigt är det dåliga samvetet för att jag inte gör något. Plus de där evinnerliga frågorna om hur det går med graduskrivande. Folk som inte är uppe i gradu skrivande har tydligen glatt förträngt exakt hur lite man vill tänka på graduskrivande när man inte sitter framför datorn. Har man släpat sig någonstans för att syssla med icke gradurelaterade aktiviteter så vill man inte i regel påminnas om hur man vansköter sin avhandling...Åtminstone inte jag. Hehe.

Ask me how my thesis is going:

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more