the plinkeplonkaren is back

02.02.2015 kl. 20:21

nu spelas det nån jävla flöjt, alltså på rige. Vidhåller att flöjten hör hemma i en orkester men inte hos en granne som (faktiskt rätt väl) spelar skalor så man blir galen.

Tålamodet är dessutom rätt kort nu, drömjobbet som jag skrev om tidigare for förbi och jag vet inte riktigt varför det tog slut redan i den här fasen eftersom jag tycker att jag var kvalicifierad up the wazoo för den här uppgiften och har en rätt unik profil i och med mitt jobb i kongressen osv.

Har därför deppat omkring i några dagar (jag vet, borde ringa upp dom på nytt och fråga mer eftersom jag gick i lås när jag fick beskedet) och har jätte svårt att motivera mig mot antingen studier eller mera jobbsökande.

Ingen får nu komma med kommentaren att det är tuffa tider nu, det tröstar liksom inte, det tar inte bort mitt nästan akuta behov av ett stimulerande jobb. Faktum är ju dessutom att nån plockar hem de här jobben varje dag.

Nå, jag får börja beta av på mina histografitenter, joy all around. Till tonerna av amatör-råttfångaren bakom väggen.

Kommentarer (1)
Jag tänker inte trösta dig med kommentarer som att det är tuffa tider men fan, I feel you, sis! Så många perfekta jobb gick mig förbi höstas och jag kom inte ens på intervju! Och det var vissa jobb jag var som gjord för, men icke. Det tär på självförtroendet, jag vet. Och därför jag nu går denna skolning för att lite updejta mina papper/eventuellt få kontakter. I needz a job! Jag menade inte det som ett tips, eftersom du ju studerar, utan mer sådär som sympatier. Hoppas det vänder snart, för oss båda!
catten02.02.15 kl. 23:54
Amen sister! Det ÄR ju tuffa tider, men att det hela tiden upprepas gör ju inte en precis mer självsäker. Vi ska hoppas att det vänder snart, det verkar ju nästan mest som om man behöver lite tur...
03.02.15 09:04

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more