Kriiiiii

27.01.2015 kl. 21:00

Räcker det inte med sedvanliga motivationsproblem med när man ska skriva gradu och jobba hemifrån. Måste man nödtvunget ha grannar som är så bourgeoisie att de ska spela varenda djävla instrument?

Klockan är en minut över nio, SLUTA NU! Don't make me come down there! Ja, jag vet att tystnaden infaller klockan 22 men om Blondinbella kan be sina grannar sluta borra efter klockan sju så borde jag väl kunna få slut på den här ljudterrorismen fortare än kvickt?

Får legitimt fel i huvudet av plinkeplonk så där annars så kan inte tåla det är jag ska koncentrera mig. Älskar pianomusik, men då ska det nog vara något förtrycks underbarn som spelar och inte nån sorts hobbyfarfar.

Annars också så tål jag bara musik en kort stund, värderar tystnad alldeles för mycket. Om det inte är jag själv som sjunger förstås. Hehe.

Seriöst, sluta plinka. Grannens barn i övre våningen har dessutom också fått en elefant i julklapp om ljuden är något att gå efter. Kanske jag ändå måste överväga att flytta till nån enslig kobbe på Åland där nästa granner är en renskötare vid svenska gränsen...

 

Kommentarer (1)
Skriv siffran 4 med bokstäver:
*skrattar åt förtryckta underbarn och hobbyfarfäder* Hang in there! Välkommen till den ljuva tystnaden i Esbo (som enbart störs av tonårsfyllefester med jämna mellanrum)
Jessi28.01.15 kl. 19:29
Hur stor är risken för mopeder? Är allergisk även mot dem!
28.01.15 21:33

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more