Here a pregg, there a pregg

27.01.2015 kl. 18:39

Det verkar som om halva världen och hans moster är preggers nu. (Obs. icke undertecknad). Av vår familjeförberedelsegrupp har åtminstone tre gett sig tillkänna att de väntar familjetillökning, några ren i mars. Herregud.

Först var den där olojala Kate Middelton ute med sin nyhet, sen började bekanta ge sig till känna. Sen Madde och hon hade ju ingen orsak att bli preggers så snabbt. Kan jag tycka. Mig tröstar det att åtm Kim Karadashian inte är preggers ännu, hon födde en dag efter mig, men hon har talat om deras fertilitetsproblem så hon lär väl ta nån behandling och vara på smällen om några dagar*...

Det ger mig lite gråa hår och stress av nån orsak. Jag är förstås glad att folk får efterlängtad familjetillökning men då jag inte alls vet vart jag vill just nu med mitt liv så... Jobba skulle vara kul just nu känner jag, men gradun skriver ju inte heller sig själv. Hittade ett drömjobb här om dagen som jag verkligen skulle vela få men dagens jobbmarknad är minst sagt ansträngande.

Ja, jag tillbaka till den där Gradun då.

*medveten att fertilitetsbehandlingar tar tid, men den gode Kim har väl likt alla andra som tycks villa ha två under två hållit på en god stund och försökt...

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more