Surpelle

21.01.2015 kl. 21:35

Idag var det en riktig surpelle som kom hem från dagis med mommo. Eller han var nog nöjd med mommo men det blev stor sorg i huset när mommo gick hem och man hamna bli hemma med mamma och pappa.

Imorgon ska jag hämta honom rätt tidigt tror jag, känns som om vi har haft en så bråttom vecka att det behövs en lång helg nu. Så länge vi har möjlighet.

En rolig nyhet var att vi nu har fått ett till barn till kompiskretsen, så roligt! Det är faktiskt min första pojkvän med sambo om man ska vara tekniska. Ibland när jag brukar stå på fester och diskutera med hans sambo som nu är min vän så brukar det uppstå komiska situationer när folk frågar hur vi känner varandra. Det är ju ren så många år sen att de flesta av deras nya gemensamma vänner inte känner till hur vi lärt känna varandra.

Jag är glad över att jag har haft den turen att kunna fortsätta vara god vän med mitt ex, fast vi var tre år tillsammans så har det gått bra. Klart man har måsta jobba och tänka efter ibland för att allt ska vara harmoniskt. Nu efteråt kan man skratta åt det kämpiga i början, att få ens pojkvän och ex pojkvän att acceptera att de ska vara vänner var kanske inte det lättaste. Alkohol, kräftor, vedskjul och yxor var inblandade bland annat. Inte för att det var det lättaste för mig heller att acceptera nya flickvänner och det tog en tid att vänja sig vid sambon (som brukar läsa min blogg ibland men som nu säkert har fullt upp med lilla knytet en tid framåt!) eftersom det var klart att det var allvar den här gången.

Men idag när jag såg bilden på den stolta, stolta fadern med sin familj så finns det bara kärlek för hela den nya familjen. Jag hoppas jag snart får träffa det lilla underverket. Grattis om ni råkar läsa det här!

Kommentarer (1)
Tack för de fina orden
Expojkvän med sambo och dotter :)31.01.15 kl. 12:01
:) ses snart!
02.02.15 20:21

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more