och ny mellansäsongsoverall

21.01.2015 kl. 09:24

eller välikausihalare som vi kallar dem i det här hemmet. Jo, det är visserligen en tid tills den halaren kommer att vara aktuellt, men hux flux så kommer det att vara vår och då kostar alla halare minst 80 euro.

Det finns förstås billigare men även de billigare märkenas super vattentäta versioner kostar ca 80 euro. Så jag beslöt att chansa och beställa TähtiJonathans halare från rean. Den var på -50% i nätbutiken och då har man ju rätt att returnera den även om man köpt den på rea.

Vi ska kolla och fundera. Förra året köpte jag en reimatec och fick hela -20% så den kosta väl "bara" 80 euro. Då var jag lite i panik och visste inte helt vad vi behöver. Nu vet jag  inte heller hur kvalitativ Jonathans produkter (säljs på Jesper Junior) annat än att skor och vantar som vi haft av märket har jag varit väldigt nöjd med. I år kommer halaren också att utsättas för större påfrestningar så kommer att syna den noga när den kommer hem.

Förstås gav jag mig in i google djungeln innan jag gjorde mitt val, men det var ju både sakliga och osakliga ros och ris i en salig blandning. Vissa som höjde märket till skyarna och andra som hatade och hatade. Nå vi testar nu och så får vi se. Reimatecens 86 går ännu på men då Kisen nu för det mesta använder 92 som är perfekt storlek (och några 98 som han ren använder men som är ganska så stora på honom) så tänker jag mig att det kunde bli rätt trångt i halaren, speciellt med yllehalare.

Den utvalde.

Efter förra årets fiasko stressletande efter en begangnad så valde jag nu att testa rea utbudet. Stressköpet förra året höll ändå i två säsonger så hoppas på lika bra tur i år!

P.S. utgår man från mönsret hade det nog blivit en solgul reima... *habegär*

 

Kommentarer (1)
Vi har haft ett par TähtiJonathan och varit riktigt nöjda. De har hållit bra för vår son åtminstone och priset kan man ju inte klaga på då vi köpt våra också på rea. Hoppas ni blir nöjda :)
Karin27.01.15 kl. 19:04
Bra att höra att du har varit nöjd med den, det är alltid bra med andras erfarenheter istället för anonyma diskussioner! Vi fick hem den jätte snabbt, den här verkar bra kvalitet. Faktiskt lite tunnare än förra årets Reima men jag tror det är bra att den inte är så stel! Gillar också att den är brun för det är mycket sand och lervälling på Kisens lekplatser...
27.01.15 20:21

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more