Nytt regnskydd

20.01.2015 kl. 17:43

Än så länge tar vi vagnen till dagis fast vi har ganska kort väg. I framtiden kommer vi säkert att gå, men så är det ju också så att vi är ganska morgontrötta i familjen.

Nå hur som helst, har vi vagnen med oss så måste den ha sitt skydd på för den står i så fall ute... Brio Go:s eget regnskydd är hopplöst. Vi har knaglat oss fram med det men nu sa det krii i huvudet. Så det fick bli ett nytt från Elodie Details.

Kriteriet för valet var att luckan skulle gå att stänga, man vill ju ogärna ha slask in i vagnen liksom. Det är tyvärr en detalj som inte stod på internet sidorna så fick förlita mig på de modeller med bild på öppningen som den här. Har själv inte testat skyddet ännu. Tycker det är snyggt men hoppas att det inte drar för mycket uppmärksamhet när vagnen står ute...

Kommentarer (2)
Vi har ju samma! Funkar nog bra, men problemet är just att det är för snyggt för att jag ska våga lämna vagnen ute... Jag vet, är kanske paranoid, men litar inte på någon! Och vi tar vagnen med alltid till dagis, tar heeeelt för länge utan eller så hamnat jag bära tjejen...
catten21.01.15 kl. 09:54
jo, det blev lite miss i vår kommunikation med Nicke, jag försökte få honom att köpa det svarta med vita prickar, mycket mer neutralt. Men jag hade visat den här först så... Får bara hoppas på det bästa, eller så får vi fundera på en billig paraplyvagn.
21.01.15 10:19
Därför tar vi yoyon ti dagis. Den blir så liten att vi kan hänga den i hallen på en knagg utan att någon typ ens märker den. Och då blir den sen varken stulen eller möglar! Så bra! Jag skulle nog inte våga lämna Bugaboon ute vid dagis. Där rör sej så mycket skumt folk.... Om vi inte skulle ha yoyon så sku jag säkert skaffa en billig räkälävagn att lämna ute!
Hanna21.01.15 kl. 10:50
ja tror vår Bee sku gå att gömma i tamburen, men den är ganska liten och jag har int helt ännu våga fråga :D Vi ha int haft den ännu till dagis för det är så dåligt plogat i våra trakter. Som tur är dagis på ganska skyddat ställe och vår är inte den finaste vagnen... Men överväger nog en sån där billig liten emma eller liknande.
21.01.15 21:24

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more