Inget nytt under solen

20.01.2015 kl. 13:22

Här är det inte så mycket nytt under solen. Jobbar och studerar efter bästa förmåga. Imorgon är det dags att gå till frisörskan igen, håret börjar knuta sig och jag har dessutom insett att den där odefinierbara solblekta klumpen i mitten av mitt hår ska åtgärdas. Fast tänker nog säkert bara tona håret i en jämnare ton. Har efter mogna 28 år kommit fram till att min hårfärg nog är rätt fin ändå för mig och är ännu finare ju mer jag lämnar den så gott som ifred.

Kisen trivs på dagis, gråter nog alltid lite när man lämnar honom där, men han lär ska sluta direkt vi går bakom hörnet. Har så mycket att göra som jag inte hunnit med den senaste tiden så jag har inte ännu hunnit sakna honom mycket. Bara så där jätte mycket. Men han tycker nog att det är så roligt att leka med sina små muppvänner.

Tja, det var dagens "undik att jobba på gradu" blogginlägg.

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more