"Ha mamma"

14.01.2015 kl. 10:28

Idag var det min tur att lämna Kisen ensam en stund på dagis. I övrigt börjar han trivas bra på dagis men han tycker att det är onödigt att bli lämnad där "ensam". Hittills har han gråtit hela tiden som han varit ensam men jag hoppas att han inte gör det idag förstås, speciellt eftersom han ska vara en längre stund ensam idag.

När jag gick sa han glatt hej hej! Men han trodde säkert att det var en lek för han börja direkt och gråta när jag gick iväg och jag hörde ropet "Ha mamma" skalla genom hela innergården. Hördes säkert ända till centrum.

För mig känns det helt okej, dagis känns tryggt och bra. I övrigt så hade jag egentligen inte alls orkat göra något annat än ligga hemma och se på Gilmore Girls och vara så där allmänt deppig som man är när någon man älskar inte finns mer. Men kanske det är lika bra att hålla sig aktiv. Förutom gradusemman, den hade jag glatt klarat mig utan.

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more