Första dagisveckan

09.01.2015 kl. 11:58

Nu är första dagisveckan avklarad. Det har gått ganska bra tycker jag, rätt tungt är det att komma iväg på morgonen men som tur har vi jätte kort väg att gå.

Personalen verkar kompetent och barnen trevliga. Hittills är de flesta ännu på ledigt så det har varit mycket lugnare än det kommer att vara på riktigt men det är säkert bra för att vänja Kisen. Han verkar tycka att det är helt roligt på dagis, fast dagarna har nog varit super korta hittills. Ändå har han reagerat med att vakna på natten, speciellt i natt var det ganska svårt att få honom och lugna sig när han vaknade nån gång i de dimmiga morgontimmarna.

Idag hade vi också hembesöket och precis som första dagen frågade de hur det känns att Kisen börjar på dagis. Vet inte riktigt varför men det kändes som om jag höll på att börja lipa då. Förstår inte helt den reaktionen för när jag tänker på dagis så har vi haft en sån tur med den lilla, lilla gruppen och allt verkar så bra. Kan nog tro att det är svårt sen när vi ska lämna honom där, men vi är ju inte ännu där...

Dessutom har jag tänkt ha honom hemma på fredagen så länge jag ännu har ledigt i läseordningen. Nåja, det är väl såna känslor man får dras med när man blivit förälder.

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more