Nya rutiner

08.01.2015 kl. 08:45

Märks det att jag hunnit skriva på min gradu? Finns väl inget som inspierar blogginlägg på samma nivå som att tvingas sitta och fundera över teori och metoder.Snacka om dötråkigt.

I och med de nya rutinerna hoppas jag att jag ska få gradun att flyta på med ny fart. Kisen ska helst vara på dagis klockan 09 när de går ut, vilket kommer att betyda mycket omställning för den här morgontrötta familjen. Fast det är nog bra för oss att börja stiga tidigare upp så att vi hinner vara mer effektiva.

Förhoppningsvis får vi på samma gång också en vettigare läggningstid åt Kisen. Han har somnat väldigt sent de senaste månaderna. Medan vi har varit hemma har vi inte velat ändra så mycket på det här eftersom Nicke ofta jobbar ganska sent, om vi skulle lägga honom tidigt så skulle de kanske inte alls hinna ses. Men nu hoppas vi på förändringar på Nickes jobbfront så att vi kan börja leva med lite mer mainstream tidtabeller...

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more