Namebubbles

30.12.2014 kl. 23:43

Efterlyste tips på klistermärken att märka Kisens kläder med tidigare och fick bra tips. Till slut valde jag Namebubbles för att jag tyckte helt ytligt att klistermärkena var snyggast / mest designade där.
 

Jag vet ännu inte alls hur bra de håller, jag hoppas på bra eftersom jag köpte en vanlig sats och inte en testsats. Jag vet inte hur mycket vi kommer att behöva märka Kisens kläder ännu eftersom dagiset är så litet, men jag vet med mig att jag snålar i konstiga grejer. Hade jag köpte en för liten sats hade jag nog inte iddats "slösa" av de fina tarrorna.

Fför övrigt något jag kämpar med, att försöka sluta hamstra saker. Det har gått så bra att för tillfället har jag första gången på ett år slut på olivolja. Passligt till nyår. Stör mig så otroligt mycket att det inte är klokt, måst åtgärda direkt imorgon. Som motreaktion måst jag antagligen köpa 15L, for a rainy day... Hehe.

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more