Ny säng

17.12.2014 kl. 13:36

Höll på att skriva ett inlägg om hur det nästan är som julafton när vi väntar på att vår nya säng ska komma. Men så ringde de och ville ha portkoden så här är vi nu.

Hälften av paffet och plastet.

Kan nog säga att det inte är så ekologiskt packade de här Ikea-sängarna. Visst känns det ju helt ok ur hygien synvinkel att de är välinpackade men är det inte lite att ta i att madrassen först ska vara inpackad i plast, sen i papp och till slut i mera papp?

Ikväll ska vi försöka oss på julsångskonsert nummer ett i gamla kyrkan (där bla Catten ska sjunga!) så jag tror vi får bädda i vardagsrummet. Det är ju lite mysigt på något sätt!

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more