Gråhårigt nästa?

16.12.2014 kl. 22:19

Den inkommande dagisstarten ger mig gråa hår. Efter att vi i veckor försökt kontakta föreståndaren för vårt dagis (eller eg. dagisområde) ringde dagistanten (från vårt eget dagis) upp idag. Summa sumarum är att det där dagisbesöket som borde ske innan barnet börjar dagis blir efter dagisstarten.

Blev så förvånad att jag bara fick ur mig en vettig fråga och går nu och  grämer mig över allt annat jag inte vet. Vet typ inte ens var det här dagiset befinner sig... Hjälper inte min identitetskris ett dugg eftersom jag glömde fråga hur lång mjuklandningen kommer att vara. Jäkla trettondag som kommer och förstör, den betyder att dagisstarten är senare än jag skulle önska vilket betyder att jag inte vet vilka kurser jag kan ta...

Fulltidsstuderande eller arbetssökande, vad vill jag vara av de två dessutom? Skulle vara skönt med lite mer ekonomsikt stabilitet kan jag säga men samtidigt skulle det ju vara skönt att vara färdig från uni i något skede också.... Blah.

Inte så peppigt inlägg kan man tycka, och ha rätt.

Kommentarer (1)
Äsch, tänkte det funkade bättre i Hfors än i Esbo. Vi fick ju ingen info heller och det besök vi gjorde det många månader innan dagisstart var lite sådär "nå barnen ska just gå på dagssömn så hejdå"-typ. Man kan ju int veta såna grejer med första barnet, I NEED THE INFO!
catten16.12.14 kl. 23:09
Jag förstår inte varför det ska va så trögt... Helt bra sku det också kunna finnas ett färdigt infopaket som man t.ex. mailar med vanliga frågor till nya familjer. Inte för att ersätta ett besök men som komplement.
17.12.14 10:27

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more