I ur och skur

27.11.2014 kl. 08:23

Kisen fick alltså plats på ett litet gruppdaghem som jag faktiskt lite grämt mig över att vi sen aldrig sökte till. De har gjort lite förändringar i personalen och en mamma som vi babysimmade med råkade just också ha sitt barn där och var super nöjd. Jag har faktiskt också råkat träffa en ur personalen och tyckt bra om personen, så jag är mycket förväntansfull.

Ifall jag ännu inte har ett jobb på våren så tror jag det kommer att fungera utmärkt i kombination med mina studier. Dagiset har dessutom lite av en ur och skur filosofi med mycket utomhusvistelse så om Kisen någonsin råkar träffa på prinsessan Estelle så kan de ju bonda över det.

Nu ska jag surffa in på Tarramonsteri och se om det finns några bra lappar för vår stora dagispojke! (kan nog tänka mig att klistermärken är super bra, synd bara att de rekommenderar stryklapparna på struporna och det är just dom som jag inte skulle orka hålla på att greja med. Kanske jag måste  testa min tur antingen med omärkta strumpor eller sen med klistermärken i strumporna...)

Kommentarer (1)
Skriv siffran 1 med bokstäver:
Vi har tarrasmonsteria små tarror. De e helt ok, men nästa gång tänker jag nog beställa från namebubbles. Jag har märkt strumporna mes penna från po.p. Visst tar de sin tid, men tarror eller tejp hålls int alls. Många strumpor har t.o.m utmärkt ennpmats där de går lätt o skriva namn.
Nica27.11.14 kl. 22:51
De var ju jätte snygga, måst nog överväga att beställa därifrån!
29.11.14 13:17

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more