Tipsa!

24.11.2014 kl. 14:22

Hej ni andra dagisföräldrar!

Tipsa mig, hur har ni märkt barnens kläder till dagis? Bara med tusch eller med lappar (varifrån?), för och nackdelar med er metod. Samt har ni märkt ALLTING?

Mvh. tacksam för svar. (inte för att vi ännu har en dagisplats... men anyday now, anyday)

Kommentarer (2)
Skriv siffran 3 med bokstäver:
Mest med textiltusch (i panik på morgonen) men beställde ett set med olika lappar från Tarramonsteri, främst för att få såna att stryka på vantarna, men har ännu inte strykt en enda lapp... Hittills har jag nog märkt typ allt, men ivern lär avta med tiden.
Catten24.11.14 kl. 22:41
Haha, ser framför mig att detta är min framtid :D måst kanske ändå kolla tarramonsteri för säkerhets skull, men det är nog Def undantag om vi har stryklodet framme...
25.11.14 09:28
Jag beställde också tarror från tarramonsteri och har tyckt jättebra om dem! Håller fint och är jättelätta att smälla dit. Jag har märkt alla ytterkläder och bättre plagg, men inte t-skjortor och strumpisar och sånt...
Hanna26.11.14 kl. 09:43
Kanske jag måst surffa in dit, söta lappar är ju nog aldrig fel :)
26.11.14 23:23

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more