Sjukstugan

20.11.2014 kl. 13:08

Ja nu är det sjukstuga i huset. En efter en har vi kännt oss lite krassliga och blivit bättre och varit krassliga igen. Igår tog jag Kisen till doktorn för säkerhets skull. Fast den här gången valde jag nya grannnen Dextra istället för Mehiläinen där jag inte gillat bemötandet. Den läkaren som vi fick var så sjukt proffsig.

Jag kände mig inte alls som en neurotisk mamma som släpar sitt barn i onödan till doktorn. Möjligen kan det också ha att göra med att Kisen hade bronkit så det var verkligen inte i onödan som vi kom. Nu fick vi en kur som han ska ta och jag antar att det var den som gjorde att han nu har feber och snor eftersom kroppen började slåss mot infektionen. Annars har han mest hostat före igår. Nå ja, hoppas det blir bättre till veckoslutet så vi kan gå på fest!

Liten sjukling

P.s. jag har märkt att vissa bilder inte syns i t.ex. bloglovin så om det finns en ensam textramsa i din reader så är det kanske en bild som fallit bort. Och de pärlorna vill du ju förstås inte missa :D

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more