Våga säga nej till Rennie

16.11.2014 kl. 15:15

Ja, jag har fått nog av Rennie (obs. tabletten inte Harlin, men tja hans filmer är jag väl knappst något stort fan av heller). Finns det någon som tycker om smaken av Rennie, jag tycker det är något av det äckligaste som finns. Igår drack jag ju som sagt glas efter glas av skumvin. Ganska befriande på sitt sätt eftersom det är länge sedan man inte har behövt fundera över sin alkoholkonsumtion. Nå, slutresultatet är att jag har lite halsbränna idag.

Vi har Rennie badrumsskåpet men när jag funderade på att ta en tablett så gick det bara inte att tänka sig att känna den där vämjeliga smaken. Huä. Lider hellre lite. Men imorgon tror jag nog bestämt att jag ska köpa hem ett paket Losec bara för säkerhets skull, så att jag aldrig mer behöver välja mellan pest och kolera.

Kommentarer (1)
Jag klarar INTE av rennie alls. Börjar typ spy! Men det finns tabletter för halsbränna som man ska svälja, mycket behagligare!
Hanna26.11.14 kl. 09:50
Jo, såna skrev min doktor ut åt mig i slutet av min graviditet (man får dem receptfritt men det står typ att man ska fråga sin läkare). Jag börjar så också spy av bara tanken på rennie...
26.11.14 23:29

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more