Dagen efter

16.11.2014 kl. 13:02

Det är lustigt hur vissa ord inte har någon översättning, som t.ex. Tupare är inte ett koncept på samma sätt på svenska. Visst kan man ju översätta det rent tekniskt till inflyttningsfest, men det klingar ju inte på samma sätt. House warming har man ju på engelska också och har för mig att det är det som svenskarna ofta använer. Nå hur som helst så var det tupare vi firade igår.

Före själva festen så hehkutta jag rätt mycket att vi hade barnvakt och skulle få sova i natt. Men sen var det nån som hällde kopiösa mängder skumvin i mig och så tyckte jag inte att gästerna alls skulle gå hem. De sista släppte vi motvilligt ut tre tiden. Sen var det nån som snarkade så att jag vaknade redan nio tiden så jag loggade då under sex timmar sömn. Lyckat! Själva festen lyckades över förväntan.

Nicke hade fått en hel drös med skumppaflaskor av mina föräldrar i 30-årspresent och efter att ha skålat med varje gäng så är det inte så konstigt att man var lite på sniskan...

Jag tyckte att jag hade lagat massvis med mat men det var som om nån dammsugit upp all mat, allt försvann upp i rök. Roligt att det smakade. Mina favoriter var dessa marshmallow karameller som jag lagade efter ett Pinterest tips. Ingen pin fail här!

Vilka skatter vi dessutom fick, kaffe och sprit. Vad mer behöver småbarnsföräldrar? :D

Kommentarer (0)
Skriv siffran 7 med bokstäver:

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more