Zombievarning

14.11.2014 kl. 15:00

Härmed utfärdas Zombievarning i Munksnäs. Undertecknad har inte sovit ordentligt på en vecka och nu blev det ännu en portion jobbigare i och med att Kisen fick ordentlig snuva. Den här snuvan rinnar magiskt endast på natten och leder till att han vaknar av sitt eget hostande.

Funktionerar nog ännu på ett plan, men vi som var så bortskämda med skönsovande bebis vet inte riktigt hur vi ska tackla den här sömnbristen. Speciellt opraktiskt eftersom vi ska ha fest i morgon och hade tänkt greja med det ena och det andra.

Igår gjorde jag misstaget att dricka två koppar te istället för mitt dagliga kaffe. Höll på att kolapsa totalt på eftermiddagen. Satte på mumin och slötittade på mumin med sonen. Plötsligt "vaknade" jag, fast jag tycker att jag var vaken. Kisen hade mysteriskt blött ner framsidan av skjortan och jag har ingen aning om var och hur han har lyckats med det... Slut på tedrickande för en stund.

Gott men inte tillräckligt starkt för den här kofeintörstande lattemamman.

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more