Pingvinmössan

10.11.2014 kl. 21:55

Kisen har en hel uppsjö av mössor för han tycks hela tiden vara i så i mitten av alla storlekar att de är antingen för små eller för stora. Just nu är alla ettårings storlekarna alldeles för stora (fast jag annars tycker att hans huvud är rätt bra storlek). Mössona bara rinner ner i hans fejs och han blir ledsen.

Det leder till att jag köper en ny mössa. Men jag har också fått gå omkring och leta för jag vill ha en viss sorts stil på mössorna. Inte nu super gammaldags men int allt för flasig eller okönsneutral. Jag såg nog en liten kille idag i parken med en angry pigs mössa och han var nog söt i den förstås, men det är bara inte min stil.

Sen hittade jag till min glädje den här mössan på HM:

Det var en liten tjej i parken som gick helt i spin över Ceddes fina mössa. Super gulligt. Vilket påminner mig om att jag måste gå och tvätta de matchande handskarna. När Kisen inte fick kasta sand över sig själv och spaden beslagtogs av elak mor så grävde han demonstrativt i blötsand som hämnd.

Kommentarer (1)
:D Nej va sött!

P.S. Tack för att du fick mig att skratta så plötsligt till sista meningen att ja nu har lite kaffe in zi nostril.
Hele11.11.14 kl. 13:02
Haha, you are welcome, hoppas det inte var bra kaffe XP
12.11.14 15:50

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more