Nya stolar

04.11.2014 kl. 21:53

Vi fick "nya" stolar av gammelmoster som flyttade till mindre. Jag älskar dem, tusen gånger bekvämare än våra gamla allmogestolar. Fattade inte ens att min livskvalitet kunde höjas så av stolar med inbygd dyna.

Först tyckte jag att färgen var svinful (riktigt senapsgul), men nu har jag vant mig vid den. Praktiskt eftersom statskassan i den här familjen gapar mycket tomt (bilförsäkringen och barnförsäkrningen rasslade in genom brevluckan och dessutom måste vi måla en del av bilen pga rost, ajöss tanken på ny säng!). Ja, man kan ju fråga sig vad som kom först, hönan eller ägget, men huvudsaken är ju att jag gillar mina nya stolar!

Vardagsstökigt bord och nya stolar.

Gissar på 60-tal. Om det nu finns ett problem så är det att Kisen älskar stolarna med hela sitt lilla hjärta och vill bygga koja med dem konstant. Han är mycket svartsjuk om dem och mamma får inte sitta och skriva på stolarna.

På bilden mycket nöjd Kis som byggt koja med Jessi.

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more