Ajöss till spjälsängen

31.10.2014 kl. 10:30

Vi bytte ju för ca en månad sen (tror jag, herre gud så tiden går fort), till en större säng åt Kisen. Främst för att vi inte villle risker att han klättrar över kanten och faller ner.

Jag är jätte nöjd med att vi bytte. Visst är det krångligare med en vildbasare som bara vill upp ur sängen, speciellt under dagssömnen. Men ganska duktigt håller han sig i sängen. Det enda tråkiga är att det nu tar en timme att lägga honom för man måste sitta där i rummet och vänta tills han somnar och det drar ju nog ner på vår vuxentid. Med ganska hög procent. Det funkar inte att lägga honom tidigare eftersom han redan somnar 22.00 (läggdags 21.00)

Positiva är att han verkar sova bättre, han kan själv visa att han vill gå och lägga sig. På morgonnatten vandrar han ibland hellre dit och myser om vi tagit honom till vår säng efter nån nattmara.

Så här kan det se ut ibland:

Men dagssömnen har jag nu fått bättre pli på med att lägga honom lite senare på dagen. Men om nån har någo bra tips på hur man får ungen att ligga i sängen utan att man måste sitta där brevid en timme på kvällen så tar jag gärna emot! (fast ganska mysigt är det nog ibland, men VARJE kväll är lite mycket känns det)

Kommentarer (0)
Skriv siffran 1 med bokstäver:

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more