Rockhamstraren

27.10.2014 kl. 13:27

Ja, alltså inte rock-musik utan rock som man har på sig. Fast egentligen är det väl ett språkfel, främst köper jag jackor om man ska vara noga. Åt Kisen, på loppis. Jag vet inte vad det är för fel på mig. Hamstrar dem i olika storlekar och olika tjocklekar.

Just köpte jag en regnrock från ett nätloppis och efter att ha träffat gudottern igår tycker jag att sonen behöver en tjockare rock för bilfärder. Behöver han verkligen det? Svårt att säga.

Nu när jag tänker efter tror jag att jag köpte förra årets vinterrock på växten så den kanske ännu skulle gå om jag gräver fram den från sina gömmor. (Den vars byxor flög iväg när vi bekantade oss med Munkka, ah, det harmar ännu.) Jag tror jag behöver hjälp, finns det Anonyma RockHamstrare?

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more