Lite bilder från London

26.10.2014 kl. 11:34

Vi valde att skippa "Changing of the Guards" vid Buckingham Palace eftersom det rekommenderades att man skulle vara där i god tid och trängas för att hinna se något. Men medan vi promenerade från Kensington Park till Buckingham kom plötsligt den här kortegen fina heppor emot. Före dem red några poliskvinnor som dirigerade trafiken och en hop japanska turister fotograferade poliserna så ivrigt att de först inte märkte vakterna. Deras reaktion när de plötsligt var mitt inne i kortegen var prisvärd!

Vi trängdes också vid Big Ben. Däremot var vi alldeles för snåla för att betala oss in till Westminister Abbey. Aderton pund och en tvåhundra meters kö var inte den bästa marknadsföringen i vårt fall. Vi fortsatte till Tower of London.

Utanför ToL var det ett hav av keramiska vallmon. Varje blomma representerar en brittisk stupad i första världskriget, något på 800 000. Helt otroligt. Tower of London hade vi faktiskt inte tänkt snåla bort, men tyvärr hann vi inte in eftersom vi hade turen att har världens mest inkompetenta lunchpersonal...


En post teater bild, här är vi rätt så möra i huvud och lekamen efter spring omkring, middag och teater.

Kommentarer (1)
Fina bilder! :)
Ellinore28.10.14 kl. 22:29
Tack ska du ha! :) Åtminstonve var det gratis att fotografera, när vi var för snåla för övrigt turistande! :D
28.10.14 22:52

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more