The it place

25.10.2014 kl. 20:26

Det är väl New York som är the city that never sleeps, men i London märke jag samma fenomen. Folk överallt i centrum, oberoende av klockslag. Trafik i rondellerna och cyklister som kastar sig våghalsit in bland bilarna. Vi passade på att äta på en del etniska restauranger eftersom vi fått lite nog av pubmat på NZ.

Min favorit var libanesiska restaurangen men det mest spännande var väl "Indiska" Dishoom. Dishoom tar inga reservationer så man ska vara där före 17:30 om man inte vill köa allt för länge. Vi bommade med metron, fick ta ett extra byte eftersom metrokartan vi fick från infon var föråldrad (!). Det hade vi ännu kunnat hinna ikapp men plötsligt fungerade inte rulltrappan i Convent Garden och vi fick ta trapporna. Trapporna motsvarade ett 15-våningshus och resulterade i milt astma obehag vid ca elfte våningen. Dags att börja gå och springa igen tror jag!

Hur som haver, vi kom fram till Dishoom som redan var fullt och fick en uppskattning på 30-45 minuter. Vi hade hört att det llnade sig att vänta så vi satte namnet på listan. De uppskattade att det skulle ta 10 minuter tills vi fick komma in, det tog lite längre än så, men vi bjöds på någonslags lustig Chai. När vi väl kom innanför dörren han vi inte ens få våra drickor från baren innan vårt bord var ledigt. Fenomenet var ganska kul, jag väntade gärna den där halvtimmen, men hade nog inte köat 1-2 h som andra efter oss gjorde.

Sen blev det teater så London levererade nog på torsdagen!

Kommentarer (0)
Skriv siffran 6 med bokstäver:

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more