Atjiii, atjii

20.10.2014 kl. 10:17

Hej och hå, hälsningar från semi-sjukstugan. Vi är väl inte riktigt sjuka på det sättet men snuviga och hängiga hela bunten. Vilket är en fantastisk extra krydda med tanke på vår London getaway den här veckan.

Stackars Kisen var också i parken på fredagen och hans nya halare var lite för hal, vilket slutade i att han fick för hög fart i rutschbanan och landade med nyllet i gruset...  Ser ganska häftigt ut med sårena på näsan. Jag fortsätter att tycka att det är ganska idiotiskt att vi har grus av alla material i finska lekparker.

Egentligen har jag inte så mycket att komma med annat än hur hårt jag förgås av att inte kunna gå ut ordentligt med Kisen. I stället tittar vi på Netflix tillsammans. Pocoyo har blivit en stor favorit. Skulle också vela se på Bamse som var min favorit men av nån anledning så har finska Netflix inte köpt in den svenska original versionen. Annars kan nog Kisen se på barnprogram på finska också, men just Bamse känns ganska konstigt på finska.

Kommentarer (0)
Skriv siffran 8 med bokstäver:

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more