Hej från sjukstugan

14.10.2014 kl. 19:29
Tja, eller jag sitter för tillfället i spårvagnen efter ett seminarium på stan. Men dagen spenderades hemma med min lille kruppmupp. Han rosslar fortfarande, men tycker att han i allmänhet verkar friskare än när han har flunssa. Hoppas det håller i sig. Förra natten gick helt ok, inga trippar till balkongen behövdes men jag fick vakna typ varje timme och lugna ner honom. Det var väl också lite ovant att plötsligt måsta ligga i samma rum som mamma och pappa. I morgon hoppas jag att vi kan gå ut lite, det börjar bli smått stirrigt att inte komma utanför hemmets väggar.
Kommentarer (1)
Skriv siffran 6 med bokstäver:
Stackars krupp-Kis, det är hemskt störande att ha och jag kan tänka mig att det är ännu värre för oroliga föräldrar. Ursäkta dock att jag fnissade åt ordet "kruppmupp"
Jessi14.10.14 kl. 21:21
Ja men någo roligt ska man väl ha :D vi hade tur, verkar gå helt ok!
15.10.14 17:03

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more