Ny säng till pensionen?

29.09.2014 kl. 22:11

På tal om Ikea, kollade på sängar där. Har hört en massa bra om Ikeas sängar men har alltid trott att de är billiga. De är fan i mig inte billiga! Till stugan köpte vi just ett paket från Masku och det blev väl 700-någo, under 800 euro i alla fall. Paketet med sängstomme, madrass och bäddmadrass skulle bli och kosta 1300+. Herre min himmel.

Det beror förstås på att vi ville ha den dyraste sortens madrass, av naturmaterial som andas. Mycket viktigt egentligen ety bor med en man som svettas lätt. Sen lärde vi oss att man inte ska ha en allt för hård madrass om man sover i rekommenderad sovställning eftersom det kan leda till nackproblem. Det var ny information för mig. Förstås ska det inte vara för hårt heller, jätte lätt att välja liksom.

Om vi väljer den här Hesseng madrassen så kostar den nästan dubbelt så mycket som de övriga sängarna på Ikea... Men sen igen har vi nog bestalat ganska mycket till diverse osteopater och andra kotknackare p.g.a. ryggproblem hos bägge två så kanske det skulle löna sig.

Kommentarer (1)
Skriv siffran 8 med bokstäver:
Vi köpte en snordyr jensensäng för många år sedan när vi köpte vår första lägenhet tillsammans. Det sved då, fastän vi passade på och köpte den på vinterrean på 20% rabatt - men den är fortfarande typ mitt bästa köp någonsin. I say - spara någon annanstans, man tillbringar så sjukt mycket tid i sängen!
Anna30.09.14 kl. 17:07
bra point. köpte min säng från Isku (tror jag) för tio år sen ganska exakt och den är ännu bra tycker jag. Fast efter att jag prövade vår nya stugsäng så märkte jag att den har blivit gammal så en ny säng är nog något vi ska skaffa i något skede. Det är också viktigt att man har en kunnig försäljare så att man väljer rätt säng för ens eget behov!
01.10.14 15:36

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more