Fatigue

29.09.2014 kl. 22:03

Det är helt tydligt höst, dagarna varvas med vackert vädet och spatserande i parken med sonen till galet stressande i diverse arkiv. Gillade mitt nya tilltänkta ämne men som så ofta för historiker så verkar källan ha brunnit upp. I morgon ska jag gräva i arkivet igen, hoppas jag hittar något där. Annars får jag väl sätta mig någonstans i Kaisa-huset och slå huvudet i bordet.

Maken jobbade lördagen och var AWOL på söndagen så har varit mycket trött. Det kompenserades lite av Ikea-shopping med hela familjen idag även om det i sig är ganska utmattandet det med. Men nu har vi äntligen satt upp lite tavlor i Kisrummet och dessutom några i köket. Fick skära en egen paspartout eftersom det som kom med ramarna var alldeles för litet och fick krupp på kuppen. Ett av paspartouerna blev skit fult (det första), nummer två blev bra och nummer två passabelt. Blev för hög i korken efter det första. Tur att ingen ska se dom. Not.

 

Kommentarer (0)
Skriv siffran 3 med bokstäver:

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more