Prylnörderi

24.09.2014 kl. 11:42

Ett av våra särklasst bästa köp har varit en Stokke-stol. Själva stolen hittade jag efter idoget surfande på tori.fi. Vi köpte en vanlig träfärgad eftersom priset var bra. Vi betalade 70 euro för den och när tiden kommer räknar jag med att kunna sälja den för 50 euro eller liknande. Stokke stolarna verkar hålla sitt värde bra! Dessutom kommer vi att kunna använda den tills Kisen är i skolåldern, eller egentligen kan ju vuxna också använda den. Av alla prylar att skaffa tror jag denna är värd att skaffa, begangnad eller ny.

Vi hade också Newborn settet som vi fick av svärföräldrarna och även om den var ny så var den nog så värd det. En jätte bra plats att ha ungen att hänga med i  familjemiddagar, rekommenderar den också.

Playtrayn kommer från en annan firma men är ansedd för Stokkestolen och den har vi också varit väldigt nöjda med. Lustigt att Stokke inte har sin egen bricka att fästa på stolen men fungerar bra så här. Vår Playtray gick emellertid sönder (men vi fick en ersättande utan kostnad, tydligen var det ett parti som hade något fel för typ alla som köpte kring julen hade samma problem). Vi hade alltså en spricka i brickan hur länge som helst men jag var lite för lat för att göra något åt saken tills den gick helt sönder.

Under tiden vi väntade på en ny bricka så växte egentligen Kisen ifrån Playtrayn och vill själv klättra upp på stolen. Vi skulle vela att han ännu använder brickan eftersom det är MYCKET städigare när han äter med bricka. Men nu börjar det verka som om det blir en aning för många farosituationern när han försöker stiga upp själv etc. Jag har funderat på tabletter till bordet, finns t.ex. ljuvliga mumintabletter etc men inga har riktigt fallit mig i smaken.

Hanna har ett samarbete med Playtray firman och via hennes rabattkod (HANNA) fick man 10% rabatt på tabletter. Jag såg tabletterna tidigare när vi beställde playtrayn men nu när jag surffade in såg jag att de hade den här ljuvliga Aqua färgen, som passar exakt in i vår inredning (hehe). Så jag beställde den.

Hoppas den är lika bra som Hanna säger ;)

Kommentarer (1)
Skriv siffran 1 med bokstäver:
Den är bättre ;-)
Hanna24.09.14 kl. 13:00
Haha, bra! Hoppas jag snart kan hämta den (tänkte att jag sparar 6 euro med att plocka upp den själv).
24.09.14 13:32

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more