Trotsen, den trotsen

14.09.2014 kl. 14:14

Oj nej så det trotsas just nu. Selektiv hörsel är också populärt men värst är det fortfarande med maten. Alla måltid utom frukosten börjar med att skeden slängs i golvet och grymma krumbukter i matstolen.

Idag slog sonen till och med sönder en äggkopp. Mormors kvalitetsporslin dessutom. Det var som en skräckfilm med Humpty Dumpty i huvudrollen, vita skärvor över hela klinkergolvet.

Här ser vi till exempel den unga hjälten i full färd med att slänga ut ett tiotal gummihandskar medan han stackars menförda föräldrar försökte kurera sin flunssa.

Men seriöst, den här mattrotsen skulle få ta slut. Ett tag verkade det som om det skulle ha gått om, men nu har det kommit tillbaka med råge. I en vecka har jag fått första skeden slängd på min skjorta. Det är inte okej. 

Kommentarer (1)
Skriv siffran 9 med bokstäver:
Suck, mattrotsen kom också hit i början av sommaren och fortsätter ännu på dagis. Eller ja, hon äter några få rätter som hon gillar, resten vägrar hon. Men konstigt nog är det inga problem med morgon-/kvällsgröten nuförtiden...
Catten15.09.14 kl. 11:31
Så stressande! Kisen har också noll bordsskick när han trotsar, allt flyger överallt. aaaaaaaaa *lalalalala*
15.09.14 17:11

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more