Kaffe, kaffe, kaffe.

02.09.2014 kl. 12:09

Dumt huvu, får kroppen lida heter det ju. Fast i mitt fall är det också huvudet som fick lida. Ibland händer det nämligen att jag är för lat för att laga kaffe. Sen kommer abstinens besvären. Idag och igår prioriterade jag att gå ut i tid istället för att laga kaffe åt mig själv (bryggkaffe är inte helt min grej och jag tror alltid att det tar länge att laga capuccino, fast det dar typ fem minuter).

Sen blev det liksom inte bara av igår längs med dagen och idag i parken höll jag på att ramla ihop i en liten kaffeberoende hög. Kände mig som den värsta nistin i stan. Det var ju precis det här som jag ville undvika som yngre, på den gamla goda tiden när jag vägrade dricka kaffe.

Drack en kopp till lunchen och det är löjligt hur det direkt hjälpte. Imorgon får jag väl skärpa mig och försöka ta mig en morgonkopp...

Kommentarer (1)
Du behöver en capsulo maskin! Så gott och SNABBT kaffe. Tar 30sek att laga en cappucino :) Jag lagar ofta latte i termosmuggen och tar med när jag går ut.
Hanna04.09.14 kl. 12:30
hmmm. Kanske jag måste överväga :D
04.09.14 15:04

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more