Ändrarde vanor

02.09.2014 kl. 12:02

Sonen är så tydligt inte en baby mer och således har han inte mer babyrutiner för det mesta och jag börjar känna mig lite borttappad. Till exempel så är det mycket svårare att sticka iväg någonstans för om hans rytm rubbas så kan det i värsta fall förstöra hela dagen för en. Istället för att ha en glad liten gubbe så har man med sig en sur och simultant helt hyper jappe.

Idag drog vi, som igår, ut i parken före lunch. Den här gången hängde Kisens farföräldrar med så vi tog lunch på ett café. Det visade sig vara en helt övermäktig uppgift, Kisen gick inte med på att äta något. Tydligen har den här ena veckan av kärleksfullt preparerade måltider så skämt bort honom att burkmat inte går mer utan mutor i form av youtube-videos.

Just idag är jag jätte trött så hade gärna sovit en längre stund men med den myrportionen jag fick ner i honom lär han inte sova så länge. Blä-ää.

 

Edit: är det här månne en fas eller kommer det att vara så här känsligt med rutinerna en längre tid nu? Vill ju inte att jag måste låsa in mig i lägenheten varje dag mellan 12-15.

Kommentarer (0)
Skriv siffran 4 med bokstäver:

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more